test1

19.00

Το έλαιο καρύδας προέρχεται από τους σπόρους του καρπού του κοκοφοίνικα (Cocos nucifera). Οι σπόροι περιέχουν 60% ελαιώδη συστατικά και γλυκερίδια. Πρόκειται για ημι-στερεή λιπαρή ουσία λευκού χρώματος. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα με αντιοξειδωτική, αντιμυκητιακή και αντιβακτηριδιακή δράση. Περιέχει φυσική βιταμίνη Ε.

Κατηγορία:

Ιδιότητες: Προάγει υγιές δέρμα και μαλλιά. Ενυδατώνει και βοηθά στη μείωση των ρυτίδων. Ενυδατώνει και θρέφει τα ξηρά μαλλιά και το δέρμα της κεφαλής. Έχει ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες. Αναπληρώνει τα λιπίδια του δέρματος. Το έλαιο καρύδας λόγω της σύνθεσής του σε διάφορα λιπαρά οξέα (λαουρικό C12:0, μυριστικό C14:0, καπρυλικό C8:0 και καπρικό C10:0), χρησιμοποείται για την παρασκευή σαπουνιών (για αύξηση του αφρισμού) αλλά και ως πρώτη ύλη σε πληθώρα καλλυντικών προϊόντων: γαλακτώματα, κρέμες σώματος, προϊόντα περιποίησης χειλιών, προϊόντα για μετά το ξύρισμα κλπ.

Χρήση: Ποσοστό χρήσης 1-100%

Παραμένει σταθερό όταν φυλάσσεται σε κλειστό δοχείο, προστατευμένο από το φως, σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Οι παραπάνω πληροφορίες δεν αποτελούν προτροπή για την παραγωγή καλλυντικών προϊόντων.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “test1”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *